O femeie din India a adus pe lume un băieţel perfect sănătos, după ce a făcut tratament de fertilizare timp de doi ani. Bebeluşul este primul copil al cuplului, după 46 de ani de căsătorie, notează mediafax.ro

Potrivit The Guardian, Daljinder Kaur a născut luna trecută, la o clinică de fertilizare din Haryana. Micuţul  Arman a cânărit la naştere 2 Kg şi a fost declarat de medici pe deplin sănătos.

Deşi cu siguranţă este una dintre cele mai bătrâne mame din lume, vârsta reală a femeii rămâne un mister, până si pentru ea. Aceasta a explicat că nu are certificat de naştere, o situaţie comună în India. Pentru a rămâne însărcinată, femeia care a declarat că are în jur de 70 de ani, a folosit un tratament de fertilizare, cu ovule donate.

Proaspăta mămică a spus că atât ea, câ şi şi soţul său, Mohinder Singh Gill, un fermier în vârstă de 79 de ani, îşi pierduseră speranţa de a mai avea propriul copil, având o viaţă chinuită într-o ţară în care infertilitatea este văzută ca un blestem de la Dumnezeu.