Ofiţerii de investigaţii ai sectorului Râşcani din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău, au fost alertaţi despre faptul răpirii unei persoane, fiind agresată şi urcată cu forţa în portbagajul unui automobil. Incidentul a avut loc în comuna Ciorescu, poliţiştii fiind informaţi despre caz de către o femeie, care a declarat că agresorul ar fi fostul soţ iar victima actualul concubin. La faţa locului s-a deplasat grupa operativă pentru stabilirea tuturor circumstanţelor.

Potrivit informaţiilor acumulate, agresorul în vârstă de 30 ani, ar fi venit în vizită la fosta soţie unde ar fi surprins-o în compania concubinului ei de 23 ani. Ultimul, fiind agresat fizic, a fost forţat să urce în portbagajul atuomobilului de model “Dacia Logan”, care aparţine agresorului şi s-au deplasat într-o direcţie necunoscută.

Astfel, fiind dsefăşurate acţiuni speciale de investigaţii pe urme fierbinţi, poliţiştii au stabilit că automobilul s-a deplasat în direcţia raionului Floreşti, unde au fost localizaţi iar agresorul încătuşat. El a fost reţinut pe un termen de 72 de ore şi este cercetat penal pentru răpirea unei persoane. Conform prevederilor legislaţiei penale bănuiul riscă o pedeapsă cu închisoare de la 3 ani până la 6 ani.