IMG_6366[1] Ceremonia de învestire în funcție a lui Adrian Candu a avut loc la Reședința de Stat. După intonarea imnului Republicii Moldova, noul ministru a depus jurământul în prezenţa Preşedintelui Nicolae Timofti şi Prim-ministrului Iurie Leancă.

Preşedintele ţării i-a urat noului ministru mult succes în importanta activitate pe care urmează să o desfăşoare și s-a arătat convins că acesta va face față tuturor provocărilor.

„Ați preluat funcția într-un moment crucial pentru Republica Moldova. Urmează să puneți în aplicare prevederile Acordului de Liber Schimb cu Uniunea Europeană, păstrând relațiile cu CSI, în speță cu Federația Rusă. Cetățenii vor ca Republica Moldova să aibă o economie dezvoltată”, a declarat Nicolae Timofti.

La rândul său, Adrian Candu a menționat că principala misiune în funcția de ministru al Economiei este aplicarea calitativă a prevederilor Acordului de Liber Schimb.

Tot astăzi, Adrian Candu a fost prezentat colectivului ministerului Economiei de către Prim-ministrul Iurie Leancă. Șeful Cabinetului de miniștri i-a urat mult succes noului ministru în activitatea sa.