Traficului rutier pe strada Tighina, în perimetrul străzilor 31 August 1989 și București va fi suspendat de luni, 17 iunie până pe 31 iulie. Potrivit unei dispoziții a Primăriei Chișinău, circulația va fi întreruptă pe această stradă pentru lucrări de montare a rețelelor de apeduct și canalizare, notează Radio Chişinău.

Municipalitatea anunță că va fi modificat și traseul unor mijloace de transport public.

Autobuzul nr. 9: tur – de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, str. Ismail, str. București, str. Tighina, str. Alexei Mateevici, str. Pan Halippa, str. Ion Inculeț și în continuare pe traseul stabilit.

Microbuzele pe ruta nr. 113: tur – de pe str. Tighina pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, str. Ciuflea, bd. Dacia, și în continuare pe traseul stabilit.

Microbuzele de pe rutele nr. 178 și nr. 192: tur – de pe str. Tighina pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, str. Vasile Alecsandri și în continuare pe traseele stabilite.

Și microbuzul de pe ruta nr. 190 își va schimba traseul: tur – de pe str. Tighina pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, str. Ismail, str. București, str. Tighina, str. Alexei Mateevici, str. Pan Halippa, str. Ion Inculeț și în continuare pe traseul stabilit.