OLYMPUS DIGITAL CAMERA Poliţişti de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa au descoperit un autovehicul marca Volkswagen Crafter care fusese declarat furat din Spania.

În data de 10 iunie a.c., în jurul orei 07.20 s-a prezentat în P.T.F. Albiţa/I.T.P.F. Iaşi pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii, pe sensul de intrare în ţară Mihail T., cu dublă cetăţenie, română şi R. Moldova, în vârstă de 28 de ani, conducând un microbuz marca Volkswagen Crafter.

În urma verificărilor specifice efectuate, lucrătorii noştri au constatat că pentru autovehiculul în cauză este emisă o alertă de autorităţile din Spania, acesta figurând ca fiind furat.

În legătură cu cele constatate, conducătorul auto a declarat că nu a avut cunoştinţă despre faptul că autotovehiculul figurează ca fiind furat.

Poliţiştii de frontieră i-au întocmit lui Mihail T., lucrare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, autovehiculul în valoare de 110.000 lei, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.