Candidatul binomului PAS-PPDA la alegerile parlamentare din 24 februarie pentru circumscripția Călărași, Igor Munteanu, a indicat în declarația de avere că deține un automobil marca Toyota Venza, fabricat în 2010. Potrivit acestuia, mașina a fost procurată tot în 2010, la un preț de 70 de mii de lei.

Bloggerul Corneliu Gandrabur susține că politicianul a mințit și a indicat în declarație un preț de cel puțin patru ori mai mic decât cel real pentru o mașină nouă, luată din salon.

Potrivit lui Gandrabur, o mașină Toyota Venza din 2010, în prezent costă cel puțin 10 mii de euro sau echivalentul a 200 de mii de lei. Acum opt ani, acest automobil era de câteva ori mai scump.

”Înțelegem că Munteanu intenționat a diminuat prețul mașinii și a indicat un preț care se încadra atunci în limita veniturilor sale”, scrie Gandrabur.

Bloggerul amintește de faptul că Munteanu a reușit să treacă așa-numitul filtru de integritate al binomului PAS – PPDA și va candida pe circumscripția uninominală nr. 15 din Călărași.

sursa: moldova24.info