Unul din membrii Comisiei Electorale Centrale, Sergiu Gurduza, fost membru al  PLDM și care acum face susține formațiunea Maiei Sandu, a fost internat în spital cu traumatism la cap. Despre acest lucru anunță bloggerul Corneliu Gandrabur, cu referire la surse proprii. El precizează că acest caz a fost înregistrat la poliție.

”Sergiu Gurduza, ex-peledemist, acum mayaș în toată firea, ex-vice la Ministerul Justitiei, a fost ieri internat la un spital din capitală. Potrivit sursei demne de încredere, pe care desigur nu o pot trăda, membrul CEC s-a ales cu o traumă la cap după ce a pupat scările din scara blocului unde locuiește un alt mayaș, expert la canalul Nataliei Morari. Probabil vă intrebati ce a pățit, nu?! Păi aflați că Sergiu a stat la câteva pahare de vorbă cu „expertul” Tofilat, acasă la ultimul. Au studiat din nou câteva teme până la fundul sticlelor, iar la plecare, pentru că ”bașcaua” era mai grea decât picioarele, mayașul ex-peledemist și-a pierdut echilibrul și a căzut pe scări. Evident, la contactul cu betonul aliansului… a apărut și o fisură sângeroasă și internabilă”, scrie Gandrabur pe bloggul său.

El mai perecizează: ” Tot potrivit surselor mele, acesti doi mayași se intrunesc des la astfel de sedinte in jurul paharului”. În opinia bloggerului, ”Maia Sandu și Natalia Morari vor încerca să-l facă victima puterii șii pe acesta”, pentru că ei obișnuiesc să facă gălăgie din orice.