Au sperat că vor culege opinii negative din partea oamenilor prezenţi la Adunarea naţională a PDM, dar au auzit doar aprecieri și mulțumiri pentru munca depusă de democrați pe parcursul guvernării de 1000 de zile. Este vorba de instituţiile media care și-au făcut obișnuință în a lovi în guvernare și a ridica în slăvi opoziția. O selecție a fost făcută de către portalul telegraph.md.

Reporterul postului de televiziune Pro TV Chişinău a tot provocat oamenii, sperând să culeagă şi reacţii negative la adresa PDM, dar s-au înşelat.

„Susţin Partidul Democrat, pentru că este un partid de frunte”, „Suntem Pro Moldova, ne-a plăcut foarte mult adunarea. Era nevoie de susţinere pentru Moldova”, „Partidul Democrat este un partid puternic, care merge pe calea dreaptă”, „Avem tare multă încredere în acest partid. A făcut multe la sate. Toţi promiteau multe şi mărunte, dar nu au făcut nimic”, au fost doar câteva declarații ale participanților la eveniment.

În zadar încercat reporterii de la Ziarul de Gardă să le întindă capcane participanților la adunarea democraților. Oamenii intervievaţi de ei ştiau foarte bine pentru ce au venit în Piaţa Marii Adunări Naţionale şi apreciau cu realizările guvernării.

„Am venit să susţinem Partidul Democrat, în frunte cu dl Vlad Plahotniuc. Îi mulţumim pentru atenţia pentru popor, pentru medicină, pentru şcoli. Suntem mulţumiţi pentru faptele pe care le face Partidul Democrat. Profesorii beneficiază de salarii mai mari, iar tinerii specialişti au parte de beneficii concrete”, a declarat o profesoară din satul Vălcineţ, raionul Călăraşi.

Adunarea PDM: De ce ați venit astăzi aici? Răspunsurile oamenilor!

Adunarea PDM: De ce ați venit astăzi aici? Răspunsurile oamenilor

Publicată de Telegraph Moldova pe Luni, 22 Octombrie 2018