Horoscop 20 aprilie 2017 – Berbec

Este o zi deosebit de complexă, un amestec de tendințe care te poate da peste cap. Ca întotdeauna, în astfel de contexte, cea mai bună alegere este să îți păstrezi calmul.

Horoscop 20 aprilie 2017 – Taur

S-ar putea să te obosească schimbările la care predispune această zi. Ți-ar prinde bine să te organizezi cât poți de bine și să nu îți irosești puterile cu emoții negative.

Horoscop 20 aprilie 2017 – Gemeni

Ar fi bine să temperezi orice impuls de grabă, chiar dacă ți se pare că acum e momentul să acționezi în domenii esențiale din viața ta, cum ar fi sănătatea sau afacerile.

Horoscop 20 aprilie 2017 – Rac

E prea multă confuzie, imprimată de tendințele contradictorii ale acestei zile, ca să fie un moment bun pentru decizii, cu toate că simți nevoia unor clarificări.

Horoscop 20 aprilie 2017 – Leu

Viteza poate deveni motorul unui progres, pe plan profesional, dar și cauza unor erori în același domeniu, pentru că vrei totul deodată.

Horoscop 20 aprilie 2017 – Fecioară

Ceea ce ți se pare urgent ar trebui amânat și tratat cu mai multă atenție. În schimb, ceea ce ai amânat ar trebui rezolvat cu multă rapiditate și cu mai multă grijă.

Horoscop 20 aprilie 2017 – Balanță

Se sting unele tensiuni parteneriale, dar încep altele, care nu sunt deloc noi, doar revin în actualitate. Este nevoie, mai mult ca oricând, de diplomație.

Horoscop 20 aprilie 2017 – Scorpion

Începi să abordezi altfel relațiile importante, dar vei reveni la complicațiile nerezolvate la serviciu sau la cele legate de starea de sănătate, de care nu te-ai ocupat.

Horoscop 20 aprilie 2017 – Săgetător

Te implici mai mult în muncă, iar asta poate duce și la neglijarea persoanelor dragi, care nu vor aștepta prea mult până să-ți atragă atenția asupra acestei greșeli.

Horoscop 20 aprilie 2017 – Capricorn

Te întorci la vechiul război din familie, dar cu mai puțină determinare, pentru că te atrage mai mult ideea de a investi în relațiile cu cei dragi.

Horoscop 20 aprilie 2017 – Vărsător

Începi să te ocupi cu maximă seriozitate de chestiuni concrete legate de casă, locuință, familie. Atenție la conflictele cu cei din anturaj, pot degenera în altceva!

Horoscop 20 aprilie 2017 – Pești

E cam multă agitație în anturajul apropiat – oricum, mai multă decât vrei tu să suporți în acest moment. Poți alege să îi lași în pace sau să le arăți care le este locul, dacă asta cer.

libertatea.ro