Acoperișul unei arene a sporturilor nou construite în orașul Ceska Trebova din Cehia s-a prăbușit în timpul unui turneu de floorball (un sport mai puțin cunoscut, un fel de hochei pe parchet).

În sală erau circa 80 de oameni, jucători, organizatori și spectatori. Toți au reușit să fugă la timp, chiar dacă acoperișul s-a rupt și s-a prăbușit foarte repede, noteză Digi24.ro.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit grav. Numai doi adolescenți care participau la turneul de floorball au suferit răni ușoare în timp ce fugeau din arenă.

Structura a început să se rupă gradual, începând cu partea din spate. Au căzut barele de rezistență, apoi totul s-a prăbușit ca un castel din cărți de joc. Totul s-a petrecut totul foarte repede, dar din fericire a mai fost timp pentru ca oamenii să iasă din sală.

Arena are un teren de 51 pe 26 de metri, dar și vestiare și dușuri care pot găzdui 72 de sportivi. Sala a costat 58 de milioane de coroane (circa 2,1 milioane de euro) și era dată în folosință din 2 ianuarie. Era, practic, prima competiție sportivă pe care o găzduia.

Incidentul s-a petrecut sâmbătă, în jurul orei 21:00.