De ieri seara, locuitorii de pe segmentul 2 – 10 de pe bulevarul Dacia se bucură de iluminatul public, asta după ce municipalitatea a conectat iluminatul public pe acest sector. Despre aceasta a anunțat primarul general Ion Ceban într-o postare pe pagina sa de Facebook.
Potrivit acestuia, acest proces a fost îngreunat și amânat din cauza că a avut loc schimbarea cablului de alimentare a consolelor, care a fost vandalizat.
Astfel, au fost montați 23 de piloni și 27 de corpuri de iluminat pe bază de LED, în perimetrul str. Hristo Botev și str. Matei Millo.
„Este un lucru enorm și le mulțumesc celor care au depus efort în acest sens. Mai mult, aici au fost reparate și scările care facilitează accesul pietonal spre stația de așteptare a transportului public din bd. Dacia, intersecție cu str. Hristo Botev. La fel, asfaltul uzat de pe alee a fost schimbat, iar pavajul a fost amenajat”, punctează Ceban.
Primarul afirmă că pe lângă aceste a fost instalate mobilier urban.
„Aici se include bănci și coșuri de gunoi. Noi nu stăm pe loc. Zilnic se muncește în toate sectoarele capitalei pentru a dezvolta și aduce la normalitate lucrurile”, a conchis edilul.