botnari Ministrul Transporturilor şi al Infrastructurii Drumurilor din Moldova, Vasile Botnari, va discuta, în cadrul unei întrevederi la Chișinău, cu vicepreședintele Comisiei Europene, Comisarul UE pentru Transport, Siim Kallas, despre realizarea reformelor în domeniu şi participarea UE la proiecte de dezvoltare a infrastructurii de transport din Moldova.

Întrevederea va avea loc maine, 19 iunie, la ora 17.00, în sala de conferințe a hotelului Codru (intrarea din str. Maria Cebotari, 18).Vor fi oportunități pentru filmări de protocol.

După întrevedre, la ora 17.30, Siim Kallas și Vasile Botnari vor susține o conferință de presă comună (holul hotelului Codru, intrarea din str. Maria Cebotari 18).

La 17.50 va avea loc o masă rotundă cu participarea operatorilor de transport (aerian, rutier, feroviar, naval), responsabililor pe domenii cu tema „Impactul Acordului de Asociere şi DCFTA asupra sectorului transporturilor din Republica Moldova. (sala de conferinte a hotelului Codru, intrarea din str. 31 August 1989).

În cadrul mesei rotunde, comisarul UE pentru transporturi, Siim Kallas, va face o prezentare privind beneficiile Asocierii la UE și va răspunde la întrebările operatorilor din ramura transporturilor.