Săptămâna trecută, câteva zcei de membri și simpatizanți ai partidelor de opoziție PAS și PPDA au protestat în fața Ministerului Afacerilor Interne (MAI).

protest

Protestatarii de pe scările sediului MAI au scandat „Jos dictatura”, „Nu dictatorul, apărați poporul” , exprimându-și nemulțumirea față de faptul că sediul Partidului Democrat , a fost apărată în ziua protestului Mișcării de Rezistență Națională de numeroși oamenii ai legii.

Pe pancartele protestatarilor erau scrise mesaje de felul: „Voi aveți bastoane, noi murim de foame”, „Fiți cu poporul, nu cu infractorul”, „Poliția, nu uita, noi plătim și pâinea ta”, „Treceți de partea poporului, nu a infractorului” etc.

Acum are loc un protest în fața sediului acăpărat ilegal al celor de la Partidul Demnitate și Adevăr. Iar poliția ca în cazul protestului din fața sediului PDM sunt la datorie și au venit să mențină ordinea publică.

PPDApotestUn lucru important pe care trebuie să-l menționez este faptul că la protest este prezent un număr foarte mare de polițiști, undeva 1 la 1.

Vreau să îndemn poliția ” să apere poporul și nu sculele raiderilor” !!!

PS.
Nimeni din cei care urlau în gura mare și criticau poliția, nu se vor întreba cu ce ocazie păzezc polițiștii sediul PPDA?
Puneți-vă unele întrebă-ri oameni buni și o să rămâneți uimiți pe cât de proști vă consideră Năstase și martorii săi.

autor. chirilovanatolie