Invitatie 18 iulieFederația de Tenis din Moldova în parteneriat cu AO CCF Moldova – Copil, Comunitate, Familie șiServiciul Vamal RM  vă invită respectuos la evenimentul social „ Mai aproape de copii și tenis”, acțiune unde vor fi implicați 100 copii din familii social vulnerabile din Chișinău, copii plasați temporar în asistența parentală profesionistă și din centrele comunitare sectoriale a municipiului.

Unicul lucru în comun al nostru al tuturor este copilăria – acea perioadă de poveste, când fructele sunt mai dulci, zâmbetul mai larg și vacanțele mai lungi. Din păcate nu toți copiii se bucură pe deplin de această perioadă a vieții care ne formează pe noi ca oameni. De aceea acest parteneriat are scopul de a contribui la fericirea copiilor, pentru început cu o zi deosebită de vacanță.

La eveniment sunt așteptați oficialități de stat, responsabili din sectorul protecția copilului, precum și din sectorul educație.

Participanții vor avea parte de momente impresionante.

Pentru copii: starturi vesele, concursuri și meciuri de tenis, simulări cu câinii din dotarea Serviciului Vamal, dansuri, dulciuri, înghețată și multe alte surprize.

Părinți și asistenții parentali: la fel vor fi antrenați în activitățile distractive, concursuri și meciurile de tenis, alături de copilași.

Și ce distracții fără muzică bună și fără prezența pozitivismul și bunei dispoziții a interpretei Dianna Rotaru (ambasador național CCF Moldova). Dianna promovează cauza și misiunea copiilor rămași fără grijă părintească alături de marea familie a asistenților parentali profesioniști din ianuarie 2013.

Partenerii evenimentului sunt alături pentru buna organizare și desfășurare a distracției copiilor invitați și vor contribui ca această zi să rămână mult timp una din cele mai frumoase amintiri.