Guvernul va prezenta în următoarea săptămână soluții privind comercializarea producției agricole din țara noastră. Anunțul a fost făcut astăzi de către liderul democraților, Vlad Plahotniuc, în urma ședinței săptămânale a Partidului Democrat din Moldova (PDM), transmite MOLDPRES.

În cadrul unui briefing de presă, președintele democraților a menționat că subiectul vânzării producției agricole a fost sesizat de cetățeni în timpul întrevederilor din teritoriu.

„Subiectul comercializării producției agricole este o problemă întâlnită în mai multe localități ale țării. Rezolvarea acestei probleme am şi pus-o astăzi în sarcina responsabililor din cadrul Guvernului şi sperăm că în foarte puţin timp, într-o săptămână, aceștia vor veni cu soluţii la problema dată”, a spus Vlad Plahotniuc.

Tot astăzi, în cadrul briefingului de presă, liderul PDM a anunțat despre lansarea proiectului „Drumuri bune pentru Moldova 2” și a unei inițiative ce prevede aprovizionarea cu apă a peste 100 de mii de cetățeni anual.