Recunoscută în întreaga lume, muzica compozitorului Eugen Doga va răsuna la Viena (Austria), unde maestrul va susţine un concert de autor, dedicat poetului Mihai Eminescu. Concertul va avea loc vineri, 15 iunie, începând cu ora 19:00, în sala de spectacole a Palatului Schonbrunn din Viena, în contextul Anului Centenarului Marii Uniri, în cadrul Proiectului „Eminescu în an centenar”.
Maestrul Eugen Doga va încânta publicul de la Viena cu melodii scrise pe versurile poeților Mihai Eminescu, Veronica Micle și Grigore Vieru, alături de Orchestra Națională Simfonică a Companiei Publice „Teleradio-Moldova”, dirijor Dumitru Cârciumaru, scrie trm.md.

Vor mai evolua: soprana Mariana Bulicanu, tenorul Dumitru Mâţu, Vitalie Advahov – la acordeon şi Ana Maria Donose, soprană din Iași (România).

Concertul este organizat de către Institutul Cultural Român, în parteneriat cu Asociația „Mihai Eminescu” din Viena, Ministerul pentru Românii de Pretutindeni, Ambasada României în Austria, Ambasada Republicii Moldova în Austria și Primăria din Viena.