Bălți, 17 Septembrie 2019 — Forumul de afaceri „Oportunități investiționale în Regiunea de Dezvoltare Nord” va avea loc joi, 19 septembrie, la Edineț, și vineri, 20 septembrie, la Bălți.

Destinat potențialilor investitori, antreprenorilor de succes și start-up-urilor, Forumul de afaceri va reprezenta o platformă de reuniune a noilor tendințe ale pieții și strategiilor eficiente de business, pentru atragerea investițiilor și crearea parteneriatelor de afaceri.

La eveniment au fost invitați reprezentanți ai misiunilor diplomatice acreditate în Republica Moldova, ai instituțiilor și organizațiilor naționale și internaționale, exponenți ai întreprinderilor autohtone și de peste hotare, ai asociațiilor de business și infrastructurilor de afaceri, ai sectorului asociativ și jurnaliști.

Programul Forumului include subiecte privind climatul antreprenorial și perspective de dezvoltare a businessului în RDN, oportunitățile de investiții și beneficii în RDN, IT și tehnologiile SMART pentru o dezvoltare locală sustenabilă, integrarea ÎMM locale în lanțurile valorice internaționale, dezvoltarea sectorului BPO (business process outsourcing) în RDN și oportunitățile pentru investitori și comunitatea locală. De asemenea, vor fi organizate sesiuni bilaterale și o vizite de studiu în cadrul companiilor din Edineț și Bălți