media_145337057218916200Gabriela Patrașcu, studenta de la Universitatea de Medicină, care a dispărut pe 11 ianuarie, a fost găsită. Ofițerul de presă al Inspectoratului General de Poliție, Mariana Bețivu, a declarat că oamenii legii iau în calcul varianta unui suicid, informează Realitatea TV.

Potrivit oamenilor legii, aceasta a fost găsită strangulată la 100 de metri de la localul „Doi Haiduci”.

În același timp, ofițerul de presă al Direcției de Poliție a mun. Chișinău, Natalia Stati, a menționat că la fața locului s-au deplasat Poliția Capitalei, grupa operativă de la Orhei, precum și medicul legist.

Corpul neînsuflețit al fetei a fost găsit de o persoană civilă, în această dimineață. Potrivit primelor informații, tânăra avea asupra sa toate bunurile, iar pe corpul acesteia nu au fost găsite semne de violență.

Amintim că, ieri, oamenii legii au anunțat în cadrul unei conferințe de presă că au fost luate în calcul trei versiuni, și anume: tânăra ar fi putut deveni victima unei infracțiuni, ar fi putut nimeri în caz excepțional, cum ar fi plimbatul pe gheață sau sinucidere, sau s-a retras în mănăstire, întrucât tânăra era o fire specifică.