Valeriu Meșca a fost numit astăzi în funcția de director al întreprinderii municipale „Apă-Canal Chişinău”. Acesta a fost desemnat la conducerea întreprinderii de către Adunarea Generală.

În perioada 2005-2016, Valeriu Meșca a fost director general al Întreprinderii de Stat „Fabrica de sticlă” Chișinău, iar în 2011 a fost decorat cu ordinul ”Gloria Muncii”, scrie Moldpres.

Acesta a absolvit Universitatea Tehnică din Chișinău, facultatea mecanică.

Totodată, „Apă-Canal Chişinău” a precizat că Valeriu Meșca nu a avut și nu are nici o apartenență politică.

Fostul director general al întreprinderii „Apă-Canal Chișinău”, Veronica Herța, a demisionat astăzi din funcție. Aceasta nu a anunțat motivul plecării sale de la conducerea instituției.

Tot astăzi, în funcţia de director economic al întreprinderii a fost numit Andrei Șaptefraț, care a activat anterior la întreprinderea „Chișinău-Gaz”. De asemenea, în funcția de director tehnic și producție a fost numit Anatol Lichii, care anterior a activat la „Apă-Canal Chișinău”, iar funcția de director relaţii cu clienţii a fost ocupată de Viorel Bejan, ex-șef la Direcția control în cadrul Inspectoratului Fiscal Principal de Stat. Aceste posturi au rămas vacante, după ce Adunarea Generală a aprobat astăzi demisia persoanelor care au ocupat anterior funcțiile.