Incident TRAGIC: O femeie şi-a pierdut viaţa după ce s-a intoxicat cu gaz


O femeie în vârstă de 72 de ani şi-a pierdut viaţa, iar un tânăr de 24 de ani a fost internat de urgenţă la spital, cu arsuri de gradul III, după ce au utilizat incorect instalaţiile conectate la gaze naturale, informează Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU).
Primul caz a avut loc sâmbătă, în orașul Taraclia. Din primele cercetări s-a stabilit că bătrâna a conectat soba la o instalație alimentată cu gaz natural, care s-a dovedit a fi defectă, notează sursa citată de trm.md.Femei a fost găsită fără suflare de rude. Se presupune că aceasta s-a intoxicat cu gazul natural emanat în încăpere. Toate circumstanțele și cauza producerii situației urmează a fi stabilite de organele de resort.

Cel de-al doilea caz, în care a avut de suferit tânărul de 24 de ani, a avut loc tot sâmbătă, în localitatea Boșcana, raionul Criuleni. Tânărul s-a ales cu arsuri în urma unei deflagrații, ce s-a produs în momentul în care a încercat să aprindă aragazul. Toate circumstanțele exploziei urmează să fie stabilite.

Next post IMPORTANT: Printre victimele accidentului aviatic din Rusia nu sunt cetățeni moldoveni

Previous post Agenția Servicii Publice va elibera certificate de înmatriculare a vehiculelor de model nou

Related Posts

Fără comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *