Are 94 de ani, dar nimeni nu îndrăznește să se pună cu Zhang Hexian, o bunicuță din China care a devenit senzația rețelelor de socializare datorită agilității și tehnicilor sale precise de kung-fu.

Imaginile video cu această nonagenară care, potrivit presei locale, își protejează vecinii și ia parte la confruntări, au devenit virale în ultimele zile, astfel încât bătrâna și-a făcut mulți admiratori.

Agenția Xinhua a publicat un interviu cu fiul acestei femei care locuiește în municipalitatea Ninghai, din provincia Zhejiang, care a povestit că mama lui practică de la vârsta de 4 ani artele marțiale, scrie Agerpres.

În fiecare zi, a spus el, se trezește la 5 dimineața, face exerciții de kung-fu și mănâncă tăiței la micul dejun sau supă de orez. De când a murit soțul ei în urmă cu câțiva ani își cultivă propriile legume, taie lemne și gătește.

„Mama mea nu a fost niciodată la spital și se recuperează după un guturai ocazional dormind puțin”, a mai spus fiul ei, care a dat asigurări că bătrâna nu ia niciun fel de vitamine sau suplimente alimentare.