image001Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova informează mass-media că, pe 23 august 2014, ora 10.00, la CCI, mun. Chișinău, bd. Ștefan cel Mare 151, (sala de ședințe), agenți economici autohtoni vor participa la seminarul practic privind promovarea mărfurilor  moldovenești pe piața UE. La deschiderea evenimentului va fi prezent și președintele CCI, Valeriu Lazăr.

Trainingul este organizat în cadrul Proiectului ”Acordul de Liber Schimb Aprofundat și Comprehensiv Republica Moldova – Uniunea Europeană. Informarea și consolidarea capacităților agenților economici”, realizat de Camera de Comerț și Industrie Republicii Moldova împreună cu Asociaţia Businessului European, cu asistența Corporaţiei Financiare Internaţionale și Guvernului Suediei.

Seminarul va fi condus de lectorul belgian Luc Van Looveren, expert operațional al relațiilor cu UE. Trainerul le va vorbi participanților despre modalități de acces pe piața UE, editarea corectă a ofertelor comerciale și proiectelor investiționale, metode de cooperarea în afaceri etc.

În perioada 18 -23 august curent, traininguri similare au avut loc și la filialele CCI din mun. Bălți, Soroca, Edineț, Cahul, Ceadâr-Lunga.