Primarul general Ion Ceban vrea să consulte populația capitalei pe mai multe segmente, în acest fel să creeze o viziune de viitor, în cadrul elaborării Strategiei de dezvoltare a municipiului Chișinău.

Astfel, locuitorii capitalei, cei din suburbii, precum și oamenii din alte orașe, sunt invitați să completeze un chestionar, unde vor răspunde la 7 categorii de întrebări.

„Subiectele din sondaj se referă la:️ gradul de satisfacție față de infrastructura socială; ️ categoriile de servicii din localitate care nu convin oamenilor; ️ tipurile de obiective și servicii de perspectivă pe care cetățenii le consideră actuale; ️ caracterizarea socială; ️ opinia cu privire la calitatea sectorului/localității de reședință; ️ calitatea infrastructurii de transport; ️ caracterizarea orașului etc”, a declarat Ion Ceban.

Cetățenii sunt îndemnați să completeze formularul până în data de 1 decembrie 2020.

Pentru a participa la sondajul este voie de a accesa linkul:  http://masterplanchisinau.com/.

Informația privind opiniile cetățenilor pentru formularea viziunii despre viitorul municipiului Chișinău va fi colectată de către Direcția Generală Arhitectură, Urbanism și Relații Funciare. Cercetarea este complet anonimă, punctează edilul.