Kaufland Moldova urmează să-și extindă proiectele de dezvoltare și investiții în UTA Găgăuzia. În acest sens, CEO-ul Kaufland România și Republica Moldova, Marco Hößl și guvernatorul UTA Gagauz-Yeri, Irina Vlah, au semnat un memorandum de colaborare de lungă durată, transmite evenimentul.md cu referire la TV8.

Documentul presupune o perspectivă de conlucrare care ar aduce investiții în regiune, programe de susținere a producătorilor autohtoni și crearea locurilor de muncă.

Bașcana UTA Găgăuzia, Irina Vlah, a menționat că semnarea acestui memorandum reprezintă „un pas important pentru fortificarea unei colaborări constructive şi deschise” și și-a reiterat deschiderea pentru implementarea proiectelor de investiție Kaufland în regiune.

Toamna aceasta, Kaufland a deschis ușile primelor sale două magazine în Chișinău, în sectorul Botanica, pe strada Decebal 99/2 și în sectorul Ciocana, pe strada Mircea cel Bătrân 25/1. Magazinele sunt construite în linie cu cele mai moderne standarde de design și beneficiază de o amenajare aparte, astfel încât clientul să aibă parte de o experiență plăcută la cumpărături. Kaufland intenționează să construiască 20 de magazine în Republica Moldova.