14-10-29-02-05-27small_default_img3Echipa Partidului Democrat din Moldova a devenit astăzi mai numeroasă. La PDM a aderat un grup de activiști politici din Chișinău, buni cunoscători ai problemelor Capitalei, foști membri ai Partidului Liberal Reformator, informează un comunicat de presă al PDM.

PDM apreciază acest gest drept o dovadă a ascensiunii partidului nostru, alături de care vin tot mai mulți oameni din întreaga țară, care vor să pună umărul la creșterea Moldovei.

Noii membri ai PDM au experiență de ani de zile în administrația publică locală, sunt oameni stimați și respectați în Chișinău, fiind profesori, manageri, doctoranzi, responsabili în diverse funcții executive în structurile statului. Ei au mărturisit, în cadrul unei conferințe de presă, că se alătură “singurului partid care se pregătește să guverneze și să conducă țara în interesul celor mulți”.

”Vedem în PDM un partid puternic, care a demonstrat o capacitate bună de guvernare în ultimii 5 ani. La fundamentul Partidului Democrat stau organizații primare bine sistematizate, o echipă puternică, precum este și cea din municipiul Chișinău, căreia am decis să ne alăturăm. Am văzut și un sistem clar de promovare a fiecărui membru în cadrul partidului”, a declarat Vasile Grama, consilier municipal.

La rândul său, Partidul Democrat din Moldova, prin președintele Organizației Municipale Chișinău, Pavel Filip, a apreciat mesajul pozitiv transmis astăzi către PDM. “Noii noștri colegi au transmis azi un mesaj pozitiv, ei au spus că vin în echipa PDM pentru a pune umărul la dezvoltarea Chișinăului, la creșterea nivelului de viață pentru fiecare familie, alături de un partid serios, Partidul Democrat. Le urăm bun venit și multă putere de muncă în cadrul echipei PDM Chișinău!”, a declarat Pavel Filip.

Potrivit foștilor liberal reformatori, apelul președintelui PDM, Marian Lupu, care îndeamnă la unitate împotriva extremiștilor și a forțelor politice extremiste care amenință țara, i-a convins să facă pasul  de a se alătura PDM.

”În apelul său, Marian Lupu a punctat necesitatea unirii eforturilor pentru continuarea cursului pro-european al Moldovei. Partidele de buzunar, create peste noapte, care nu au echipe, nu au programe, încearcă din răsputeri să schimbe evoluția noastră firească spre civilizația europeană. În același timp, vedem că PDM promovează o politică echilibrată, onestă, axată pe interesele strategice ale țării”, a spus Grigore Ambrosi, conferențiar universitar la UTM, președintele Asociației Inginerilor Auto din Moldova.

Reamintim că președintele PDM a adresat recent un apel către toate formațiunile politice, către toți cetățenii responsabili care înțeleg adevăratele pericole și susțin poziția constructivă a Partidului Democrat Moldova: “vă chem să nu irosim în van resursele și voturile, să ne unim eforturile pentru creșterea nivelului de viață și de securitate al tuturor cetățenilor țării”.