Prim-ministrul Pavel Filip a vizitat astăzi localitatea Răscăieții Noi din raionul Ştefan Vodă, acolo unde a fost reabilitat o porțiune de șosea în cadrul programului „Drumuri bune pentru Moldova”.

Premierul a fost la Răscăieții Noi și în aprilie, atunci când au început lucrările la drumul din sat. A promis localnicilor că va reveni când porțiunea va fi gata. Sătenii i-au spus că îl vor aștepta cu plăcinte, așa că astăzi așa au și făcut. Oamenii i-au mulțumit pentru implicare, dar și pentru că drumul spre școală, grădiniță și centru medical este nou. Porțiunea reparată are o lungime de 430 de metri și a costat 910.000 de lei.

În timpul vizitei sale, localnicii s-au arătat mulțumiți de eforturile depuse de premier pentru susținerea infrastructurii din localitate și s-au arătat interesați ce face Filip în zilele libere, chiar dacă acesta a anunțat anterior că va munci alături de colegi în zilele de 28, 29 și 30 august.

Pavel Filip, la Răscăieții Noi

M-am încărcat cu energie pozitivă în satul Răscăieții Noi, unde oamenii m-au întâlnit cu voie bună după ce drumul din sat a fost reparat, în cadrul #drumuribune. Mai puțină ură și mai multă bunăvoință, să fim mai uniți: așa ne vom rezolva toate problemele. Întâlniri ca acestea îmi dau putere pentru a munci în continuare 🙂

Publicată de Pavel Filip pe Joi, 23 August 2018