Mai mulți artiști iluștri își exprimă încrederea că PDM poate continua schimbările bune din Moldova, așa cum a făcut-o și în ultimii ani. Ei declară, în câteva mesaje live pe Facebook, că vor vota pentru Moldova și pentru fapte, nu vorbe, la alegerile parlamentare.

Susțin referendumul și susțin Partidul Democrat, pentru că a făcut ceva în țărișoara asta a noastră. Lucrurile au început să meargă spre bine, e ordine și stabilitate”, spune interpreta de muzică ușoară și populară, Adriana Ochișanu.

”Veniți la referendum, iar la alegerile pentru partide, votați pentru Partidul Democrat”, îndeamnă și interpretul Iurie Sadovnic.

Și maestrul Nicolae Botgros, conducătorul celebrei trupe ”Lăutarii” își îndeamnă concetățenii să voteze pentru Partdul Demcrat din Moldova.

”Duminica viitoare vom mrge la vot să votăm referendumul, 61 de deputați, din cei 101. Cei care deja ne-au dovedit că se poate de făcut lucruri frumoase și au făcut lucruri frumoas în țara noastră. Este Partdul Democrat din Moldova”, susține Nicolae Botgros.

Adriana Ochișanu și Iurie Sadovnic susțin referendumul și Partidul Democrat!

Artiștii poporului au încredere că #PDM poate continua schimbările bune din Moldova, așa cum a făcut-o și în ultimii ani. Duminică, ei votează pentru Moldova și pentru fapte, nu vorbe.

Publicată de Partidul Democrat din Moldova pe Vineri, 22 februarie 2019

 

Nicolae Botgros susține referendumul și Partidul Democrat!

Pe 24 februarie, maestrul Botgros votează pentru referendumul republican și pentru #PDM, singurul partid care a dovedit că poate face lucruri frumoase pentru Moldova.

Publicată de Partidul Democrat din Moldova pe Vineri, 22 februarie 2019