Lidera PAS, Maia Sandu, a fost îndemnată de manifestanții din fața Guvernului să se lepede de populistul Andrei Năstase. «Maia Sandu, fii bărbat!», «Năstase are mandat de urlat și protestat!», «Năstase, deputat-psihopat!», au scandat protestatarii. Oamenii s-au arătat deranjați de populismul liderului PPDA. 

”El a devenit deputat din partea a cinci localități din suburbii. Niciodată nu a venit să ne întrebe ce probleme avem. De trei luni e deputat și tot ce face e urlă”, a spus un tânăr revoltat.

Aminti că, astăzi, câteva sute de oameni i-au huiduit pe liderii blocului ACUM, Maia Sandu și Andrei Năstase, care au încercat să obțină puncte politice din tema scumpirii carburanților și a unor produse alimentare.

Manifestanții scandau «Năstase la pușcărie» și purtau pancarrte pe care scria ”Platforma PA”. Aceștia au făcut haz și pe seama pantalonilor uzi, în care a fost suprins anul trecut liderul Platformei DA la un protest.

La un moment da, Năstase a fost cuprins de panică și se uita speriat prin jur. Poliția a format un cordon între cei aproximativ 40 de membri și simpatizanți ai ACUM și sutele de contramanifestanți, deranjați de populismul celor din PAS și PPDA. Din spatele polițiștilor, Năstase i-a numit imbecili pe protestatari.