img_5593PDM a demonstrat că este un partid serios, în care cetățenii pot avea încredere. Partidul Democrat și-a făcut datoria la guvernare și este pregătit să-și asume în continuare responsabilitatea pentru viitorul Moldovei”, a declarat astăzi preşedintele PDM, Marian Lupu.
 
Liderul democraţilor a deschis, în această dimineaţă, un eveniment de presă inedit al PDM: o serie de conferinţe de presă maraton în care miniştrii PDM prezintărealizările de la ministerele pe care le coordonează. Cei șase miniștri ai PDM prezintă în public, pe parcursul zilei, rapoarte individuale în cadrul cărora vor face  un amplu bilanț al activității guvernamentale.
În cadrul unei conferințe de presă susținută împreună cu miniștrii democrați Valentina Buliga, Monica Babuc, Andrian Candu, Marcel Răducan, Pavel Filip și Vasile Botnari, liderul PDM a declarat că echipa democraților vine să arate lucrurile bune pe care PDM le realizează pentru Moldova.
„Suntem aproape de încheierea acestei legislaturi și considerăm firesc să vorbim despre ce am realizat. Ne-am asumat, alături de alți parteneri politici, misiunea de a duce înainte Republica Moldova pe drumul dezvoltării. Au fost ani de muncă serioasă și de progrese evidente în multe domenii de activitate. Succesele acestei perioade au fost posibile fiindcă oamenii Moldovei au avut încredere în noi și ne-au susținut”, a declarat Marian Lupu.
În continuare, pe parcursul zilei, fiecare ministru PDM va prezenta raportul său individual, care poate fi urmărit online, conform următoarei planificări: 
10:30 – Andrian Candu, ministrul Economiei 
11:00 – Monica Babuc, ministrul Culturii 
13:00 – Pavel Filip, ministrul Tehnologiei Informației și Comunicațiilor 
14:00 – Vasile Botnari, ministrul Transporturilor și Infrastructurii Drumurilor 
15: 00 – Marcel Răducan, ministrul Dezvoltării Regionale și Construcțiilor 
16:00 – Valentina Buliga, ministrul Muncii, Protecției Sociale și Familiei 
 
Rapoartele miniştrilor PDM pot fi urmărite pe site-ul www.privesc.eu, iar înregistrările vor fi publicate şi pe pagina web a Partidului Democrat.