big-valeriu-lazar-viziteaza-parcurile-industriale-din-romaniaDragi angajați ai Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova,

la 6 septembrie sărbătorim Ziua lucrătorului în sistemul cameral, ocazie cu care vă adresez sincere felicitări și mulțumiri pentru munca productivă!

Întreprinderile membre ale CCI s-au dezvoltat și modernizat în pas cu întreaga economie a Republicii Moldova, dar au avut un avantaj – au fost reprezentate în relațiile cu autoritățile publice, au beneficiat de proiectele de asistență, instruire, promovare pe piața internă și externă, de implementare a sistemelor de management a calității etc., derulate de Camera de Comerț și Industrie.

Îmi doresc ca în următorul an, CCI să-și reconfirme statutul de cel mai reprezentativ partener de dialog al Guvernului cu mediul de afaceri din țară. Îmi doresc ca numărul membrilor să fie în continuă creștere, iar contribuția CCI la sporirea competitivității întreprinderilor moldovenești să fie resimțită la modul practic.

Odată cu intrarea în vigoare a Acordului de Comerț Liber Aprofundat și Cuprinzător cu Uniunea Europeană și a Acordului de Comerț Liber cu Turcia, avem în față o perioadă foarte responsabilă. Piețe noi pentru produsele moldovenești s-au deschis, însă acestea urmează a fi cucerite. Totodată, păstrarea pozițiilor pe piețele noastre tradiționale rămâne o prioritate în activitatea noastră. Camera de Comerț și Industrie se va implica deplin în acest proces și îmi doresc ca echipa CCI să fie campionul procesului de promovare a produselor moldovenești.

La mai mult și la mai mare!