Primul câștigător al concursului ”Cel mai iubit dintre dascăli”, organizat de Fundația ”Edelweiss”, a primit premiul, dar și un mesaj de felicitare cu ocazia Zilei profesorului, din partea fondatorului acesteia, Vlad Plahotniuc.
”Lucrătorii din educație sunt sculptori de caractere și destine. Acest fapt este esențial pentru dezvoltarea unei societăți. Pentru că însumi vin dintr-o familie de dascăli, am învățat să prețuiesc această profesie și să-i acord respectul cuvenit. M-am bucurat să mă alătur colegilor de la Fundația Edelweiss și să o felicităm pe doamna Olesea Dani, prima câștigătoare a concursului ”Cel mai iubit dintre dascăli”, pentru dedicație, pentru modul ȋn care reușește să cultive elevilor pasiunea pentru materia pe care o predă, dar ṣi pentru afecțiunea prin care le-a câștigat încrederea și admirația. La mulți ani, doamnei Dani și tuturor celor, care lucrează în domeniul educației!”, a scris Vlad Plahotniuc pe Facebook.
IMG_20171005_160959
Olesea Dani, profesoară de la Liceul Teoretic ”Traian” din Chișinău a primit un laptop și un set de cărți de colecție. Fundația lui Vlad Plahotniuc ”Edelweiss” a desemnat-o câștigătoare a primei etape a concursului, după ce mai mulți elevi din clasa a IX-a au nominalizat-o drept ”cel mai iubit dascăl”. Câștigătorii fiecărei etape sunt premiați în data de cinci a lunii următoare.