Vicepreședintele Tineretului Democrat Ion Harghel califică drept josnic gestul realizatorei emisiunii Politica de la TV 8, Natalia Morari, de a-i închide nicrofonul în momentul în care erau abordate subiecte incomode pentru ea.

«A fost foarte urât din partea ta să-mi închizi microfonul, exact atunci când am început a vorbi despre centurile tale de sute de euro, care sunt comparabile ca și preț cu centurile pe care le poartă Ilan Șor, despre fularele tale de la Louis Vuitton, gențile tale scumpe. A fost urât», a declarat Ion Harghel, în cadrul emisiunii online «Într-un pas bun», difuzată pe Facebook. «Nu este problema că tu ai mulți bani, eu mi-aș dori ca fiecare om din Moldova să aibă mulți bani ca și tine și să-și permită la fel de multe lucruri scumpe. Problema este în obrazul tău gros», îi spune Ion Harghel.

În continuare, autoru regretă faptul că nu a putut aborda, în cadrul emisiunii de la TV 8, mai multe subiecte interesante, incusiv cele care vizează biografia tumultuoasa a Nataliei Morari.

«Aș fi dorit să vorbim despre 7 aprilie 2009. Despre cum au reacționat membrii Promo Lex, atunci când tu te aflai în oficiul lor și făceai schimb de SMS-uri cu Mark Tkaciuk și Eduard Baghirov», a mai spus Harghel.

Amintim că Natalia Morari i-a închis ieri microfonul invitatului Ion Harghel, vicepreședintele Tineretului Democrat, care a pus-o la zid cu întrebări incomode despre relațiile acesteia cu raiderul nr.1 din CSI, Veaceslav Platon, dar și cu primarul de Orhei, pe care tot ea îl atacă pentru furturile din sistemul bancar.

Morari a încercat să devieze discuția spre teme comode, însă insistența lui Ion Harghel a făcut-o să-și piardă stăpânirea de sine. În lipsă de argumente și dorință de a răspunde, ea a dat indicații să fie închis microfonul oponentului democrat. „Aici eu pun întrebări”, a spus Natalia Morari.