Încă o persoană a fost găsită fără suflare sub ruine în blocul din sectorul Râșcani afectat de explozie. Este vorba de o femeie. Astfel, până la această oră, numărul celor decedați în urma tragediei a ajuns la patru persoane.

Informația a fost confirmată pentru agenție de Liliana Pușcașu, șef al Serviciului de presă al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, scrie Moldpres.

Corpul neînsuflețit al femeii a fost găsit la etajul 14 al blocului de locuit. Identitatea victimei urmează a fi stabilită.

Alte două cadavre au fost scoase de sub dărâmături în seara zilei de ieri, după 24 de ore de la producerea deflagrației.

O explozie s-a produs în seara zilei de sâmbătă, 6 octombrie curent, într-un bloc de locuit din sectorul Râșcani al capitalei. Guvernul a anunțat că va aloca câte 50 de mii de lei familiilor persoanelor decedate. Consiliul Municipal Chișinău a decis alocarea a 10 milioane de lei pentru efectuarea lucrărilor de reparație la blocul de locuit. De asemenea, astăzi șeful statului Igor Dodon a anunțat că Fundația de binefacere a Primei Doamne „Din Suflet” va acorda suport celor care au avut de suferit în urma tragediei.