„Bomba” promisă de prezentatorul JurnalTV, Val Butnaru, s-a adeverit a fi o nouă minciună menită, să dezinformeze publicul. Complicele killerului Vitalie Proca, Valeriu Halupa, cel despre, care s-a spus că ar fi fugit peste hotare se afla, de fapt, chiar în fața sediului JurnalTV și era foarte nemulțumit de informațiile care se tirajează despre el.
Într-o înregistrare video Halupa  declară: „În prezent mă aflu în fața sediului JurnalTV și tot în prezent eu urmăresc emisiunea Dvs. care merge live și cu asta vreau să vă demonstrez că eu sunt într-adevăr în Moldova. Eu mă aflu acasă, pe strada Sadoveanu. Și vreau să vă spun că Dvs. duceți în eroare o țară întreagă, Moldova, nu numai cu faptul acesta, că spuneți că eu sunt în Belgia, cu mai multe, pe care eu acum le vizionez. Vreau să vă spun că eu am fost interogat în calitate de martor încă în 2013, tot în Moldova și vă rog frumos să dezmințiți toată informația aceasta, că nu este corect. E incorect ce faceți”.
Reamintim că ieri, realizatorul emisiunii „Cabinetul din umbră”, Val Butnaru promitea o nouă „bombă”. În realitate, a fost difuzat un comentariu făcut de către killerul Vitalie Proca, în care acesta spunea că declarațiile lui Halupa pentru PublikaTV nu ar fi adevărate și că acesta minte că se află în Moldova.