Prezentatorul emisiunii „Ora de Ras” de la Jurnal TV, Constantin Cheianu, recidivează din nou. Într-o postare pe pagina sa de facebook, acesta își varsă „veninul” peste moldoveni, spunând că îi urăște. Apărătorul fidel al lui Andrei Năstase îi numește pe moldoveni ”parșivi, lacomi, prefăcuți și ingrați”.
„Și după toate astea voi îmi ziceți că ridic un salariu de 5 mii de euro… Și după toate astea să mai continui să fac această emisiune pentru acești moldoveni… Cât te urăsc, sămânță moldovenească parșivă, lacomă, prefăcută, ingrată, care ne lauzi pe noi și, totodată, îi invidiezi pe toți acei care îl ling în cur pe Plahotniuc…”, a scris Cheianu pe pagina sa de facebook.
Cheianu vine și cu o explicație pentru atacurile sale – procesele de judecată pentru injuriile și calomniile debitate în emisiunea de la Jurnal TV.
”Azi mi-a mai venit o chemare în judecată cu Voronin cu care mă judec din 2014 pentru că l-am făcut pe el, ca și pe alți politicieni, ”porci”. Nu demult i-am prezentat în ORA DE RAS scuze finului Candu pentru că el cu nașu-său se cacă de opt ani pe noi toți și noi am spus asta în emisiune. Din 2015 mă judec cu Cosovan, Caraman și alte prostituate de-ale lui Plahotniuc pentru că le-am făcut ”prostituate”. De anul acesta mă judec și cu poetul Dabija pentru că îl deservește pe Plahotniuc și că i-am spus asta”, a mai scris Cheianu.