Un cuplu de tineri însurăței din Nisporeni a avut aseară un oaspete special la nunta lor. Liderul Partidului Democrat Vad Plahotniuc a venit la sărbătoarea acestei tineri familii, din marea echipă a formațiunii, și le-a urat tinerilor o viață lungă împreună. Secvența video cu urarea liderului democrat a fost postată pe Facebook, chiar de mireasa Dana Ciortan.
”Doi tineri din echipa Partidului Democrat, doi tineri frumoși au decis să-și facă o viață împreună. Vă doresc o viață lungă împreună, să vă găsiți liniștea între voi, să vă înțelegeți. La Mulți Ani, Casă de Piatră și sărbătoare fericită”, le-a urat tinerilor Vlad Plahotniuc.
Mirii spun că au fost plăcut surprinși de faptul că liderul democraților a venit la nunta lor.
”Președintele PDM, domnul Vlad Plahotniuc, ne-a făcut o surpriză plăcută și a fost la nunta noastră. Trebuie sa recunoaștem că nu ne-am gândit niciodată să avem un oaspete atât de important și special la cel mai important eveniment din viața noastră. Vă mulțumim pentru tot dle Plahotniuc!”, a scris mireasa pe Facebook.

Președintele PDM, domnul Vlad Plahotniuc, ne-a făcut o surpriză plăcută și a fost la nunta noastră. Trebuie sa recunoaștem că nu ne-am gândit niciodată să avem un oaspete atât de important și special la cel mai important eveniment din viața noastră. Vă mulțumim pentru tot dle Plahotniuc!

Publicată de Dana Ciortan pe Sâmbătă, 22 Septembrie 2018