Valeriu Isac, operator al postului de televiziune TV8, anunță, într-o postare pe Facebook, că își donează toate salariile restante pentru regizorul Viorel Mardare, care se tratează de cancer într-o clinică din străinătate.

”Doresc să donez toate salariile mele neprimite de la TV8 pentru Viorel Mardari, dar rog această instituție media să facă public acest transfer. O fac cu toată dragostea si sinceritatea, să fie într-un ceas bun. Doamne ajută”, a scris Valeriu Isac.

Amintim că în timp ce Natalia Morari se bucură de vacanţe în staţiuni de lux, angajaţii postului TV 8 nu şi-au primit salariile de jumătate de an. Bloggerul Eugen Luchianiuc scria, recent, cu referire la postarea de pe FB a unui alt angajat de la TV8, că întârzierile salariale datează încă din perioada în care postul se numea TV 7 şi era condus de Cristina Guţu, verişoara Nataliei Morari.

Amintim că şi în anul 2016, un alt angajat al postuui TV 7 (TV8) i se plângea, în privat, lui Eugen Luchianiuc de faptul că nu şi-a ridicat salariul de mai multe luni.