Partidul Democrat din Moldova lansează o campanie de informare privind proiectele naţionale, derulate de Guvern. Decizia a fost luată, în urma mai multor informaţii false, răspândite de partidele de opoziţie, vizavi de programul “Prima Casă” sau “Ghişeul Unic”.
“Ne ciocnim de o tentativă de a expune negativ aceste proiecte. Vom încerca să combatem acest flagel, pentru că el vine împotriva cetăţeanului”, a declarat purtătorul de cuvânt al PDM, Vitalie Gămurari, în cadrul unui briefing de presă.
Cel mai atacat proiect este “Prima Casă”, de care au beneficiat deja peste 100 de persoane.
“Constată, cu regret că două partide de opoziţie, DA şi PAS încearcă să inducă în eroare oamenii, precum că proiectul Prima Casă este irealizabil și nu poate aduce beneficii concrete. La momentul actual sunt peste 100 de beneficiari, care deja intră în casele lor, în cadrul acestui proiect. Sunt încă peste 100 care au depus dosarul. De curând, PDM va lansa şi cel deal doilea proiect, Prima Casă 2, destinat angajaților din sectorul de stat şi suntem siguri că şi acesta va avea succes”, a mai declarat Gămurari.
Purtătorul de cuvânt al PDM a mai spus că Guvernul va beneficia în continuare de sprijinul formaţiunii în ceea ce priveşte implementarea proiectelor menite să îmbunătăţească viaţa oamenilor.
“Guvernul are toată susţinerea Partidului Democrat şi noi dorim de fiecare dată să ştim la ce etapă sunt aceste proiecte. Vrem să vedem dacă Guvernul şi Parlamentul au probleme, pentru ca ulterior să beneficieze de sprijinul nostru”, a conchis Vitalie Gămurari.