În timp ce jurnaliştii de la TV 8, televiziune la care lucrează Natalia Morari, sunt trimişi în concediu foţat pe o lună, din lipsă de bani, aceasta din urmă îşi petrece conediul pe insula Santorini, una din cele mai scumpe destinaţii turistice din lume. Despre acest lucru a anunţat bloggerul Anatolie Chirilov, într-un material publicat astăzi.

“Concediul forțat de o lună, din motivul lipsei de BANI, despre care vorbea Natalia Morari, s-a transformat într-un concediu de LUX, pe una din cele mai scumpe destinații turistice din Grecia. Insula unde și-a făcut nunta și modelul Xenia Deli, care a costat mai bine de 1.000.000.000 euro”, scrie Anatolie Chirilov.

Vacanţa de lux a Nataliei Morari reduce la zero lamentaţiile ieftine despre lipsa de bani a acestei prezentatoare, notează bloggerul citat.

“Și acum cea care se plânge pe faptul că televiziunea sa, finanțată din banii BEM nu are bani, tot cea care mai că nu lăcrima la emisunea de la TV8, unde povestea despre faptul că o doamnă i-a dat din pensia sa mizeră 200 de lei pentru TV8, stă și se bucură în luxul de pe Insula Santorini de mila și naivitatea oamenilor care donează pentru oameni ca ea, Bolocan și alți clovni mediatici de buzunar”, scrie autorul.

Preţurile de cazare pe această insula sunt unele de lux.

“Și nu doar faptul că Xenia Deli și-a făcut nunta aici, face această insula una de lux, dar și prețurile de cazare în hotelele de pe această insulă sunt unele de lux. Prețuri ce încep de la 12.700 lei  și pot ajunge și peste 35.000 lei pe noapte. Șocante prețuri, mai ales pentru o persoană care se plânge pe faptul că televiziunea care-i aparține fiind primită cadou de la amantul Lucinschi nu are bani”, scrie Chirilov. “Și de ce Natalia Morari nu-și bagă pozele și pe Facebook? Se teme să nu fie văzută de revoluționari? Și oare nu o mustră conștiința atunci când ia de la acea femeie 200 lei, care pentru Natalia Morari sunt bani doar pentru o oră de cazare în hotel?”, conchide bloggerul citat.