Percheziţii inopinate au fost desfăşurate de către ofiţerii de investigare a fraudelor economice ai sectorului Ciocana, din cadrul Direcţiei de Poliţie Chişinău, la depozitul unei întreprinderi specializată în depozitarea şi comercializarea lactatelor. Poliţiştii au depistat grave încălcări.

Astfel au fost depistate lăzi cu produse lactate în asortiment cu termenul de valabilitate modificat, având în vedere că poliţiştii au descins verificări în ziua de 24 februarie curent, iar pe ambalaje era aplicată data producerii de 25 ferbuarie 2017.

Forţele de ordine au solicitat explicaţii agentului economic, privind aplicarea inscripţiei termenului de producere cu o zi în avans, responsabilii n-au putut oferi un răspuns concret. Este de menţionat că produsele lactate în valoare de 110 000 lei urmau să ajungă în pieţele şi magazinele din Capitală, respectiv poliţiştii au decis ca să fie returnate producătorului.

Cercetările continuă privind stabilirea tuturor circumstanţelor, iar responsabilii întreprinderii riscă sancţiuni cu amenzi în mărime de 10 000 lei.

VIDEO