Programul Drumuri bune pentru Moldova a creat până acum peste 5000 de locuri de muncă. Anunțul a fost făcut de către ministrul Economiei și Infrastructurii, Chiril Gaburici, în cadrul unui briefing de presă, prilejuit de lansarea Programului Drumuri Bune 2.

Oficialul a mai spus că de pe urma programului au beneficiat 2,5 milioane de oameni din 1200 de localități. De asemenea, a mai spus Gaburici, în lucrările de reparație au fost antrenate 20 de companii.
În cadrul aceluiași briefing, șeful Administrației de Stat a Drumurilor (ASD), Gheorghe Curmei, a declarat că lucrările de reabilitare a 800 de kilometri de trasee au fost deja finalizate, iar pe alte 173 de km sunt în desfășurare. ”În procente, programul este realizat în proporție de 80%. Mai avem puțin timp și vom finaliza toate raioanele”, a declarat Gheorghe Curmei.
De asemenea, în acest an va începe selectarea traseelor care să fie reabilitate în cadrul programului ”Drumuri bune 2”, iar lucrările propriu-zise urmează să fie demarate în primăvara anului viitor 2019.