Mai mulţi primari şi consilieri din raionul Dubăsari părăsesc rândurile Partidului Liberal Democrat din Moldova (PLDM) şi declară că vor continua activitatea politică cu Partidul Democrat.

Într-o declaraţie semnată, primarii şi consilierii se arată nemulţumiţi de implicarea liderilor PLDM în scandaluri de corupţie.

„Luînd în consideraţie situaţia politică şi social-economică, creată în Republica Moldova, care a adus la lipsa unei viziuni clare cu privire la viitorul ţării şi o atmosferă de dezamăgire a populaţiei, noi subsemnaţii primari şi consilieri din raionul Dubăsari de pe lista PLDM înţelegem că aflarea mai departe în rândurile acestui partid, liderii cărui sunt implicaţi în scandaluri de corupţie, este inadmisibilă”, se arată într-o declara ţie semnată de ei.

În aceste condiţii considerăm necesară consolidarea tuturor forţelor progresiste şi proeuropene, cum este Partidul Democrat din Moldova, împreună cu care vom continua activitatea politică în scopul modernizării ţării după modelul european, se mai spune în declaraţie.

1916261_570096686498159_2662481221578898850_n