Inspectoratul Național de Patrulare se alătură curățeniei generale anunțate de primăria municipiului Chișinău. Oamenii legii vor fi prezenți mâine pe străzile orașului pentru a asigura condiții normale de circulație a transportului. Totodată, poliția vine și cu un apel către șoferi să nu parcheze pa carosabil și în curțile blocurilor, pentru ca să nu blocheze accesul mașinilor de salubrizare.
„În contextul anunțului făcut de către Primăria mun. Chișinău despre marea curățenie generală în capitală la data de 31 martie curent, Inspectoratul Național de Patrulare susține ideea și mizează pe înțelegerea conducătorilor auto.
Astfel, INP roagă toți deținătorii de automobile să evite parcarea pe părțile carosabile și în cartierele locative, pe parcursul desfășurării curățeniei, pentru a permite mașinilor serviciilor de salubrizare accesul în toate sectoarele.
Totodată, ofițerii de patrulare se vor afla la datorie și vor asigura un climat de siguranță a circulației rutiere în scopul evitării ambuteiajelor”, se spune în anunțul publicat pe pagina de facebook a INP.
Amintim că primarul interimar, Silvia Radu, a anunțat pe mâine, 31 martie, curățenie generală în capitală. Aceasta a îndemnat cetățenii să se alăture și să contribuie la amenajarea și curățarea orașului de gunoi.