Berbec

După conflictele deschise de către şefi, astăzi urmează un fel de consens general. Motivul îl cunoşti mai bine decât oricine (nu se pot dispensa deocamdată de „talentele” tale profesionale). Speri că vei avea şi bani mai mulţi şi mai multă siguranţă.

Taur

Cei din anturaj încearcă să-şi impună punctele de vedere, total diferite de ale tale. Nu dispui de posibilităţi de convingere şi de elemente profesionale noi. Ai scăpat însă de acele activităţi care nu ţi-au adus până acum decât multe bătăi de cap.

Gemeni

Te simţi responsabil pentru soarta cuiva drag. Eşti gata să preiei sarcinile acestuia, numai că nu prea ai timp liber suficient şi chiar poţi claca oricând. Micile schimbări profesionale se dovedesc totuşi din ce în ce mai necesare şi mai interesante.

Rac

Banii pe care îi primeşti azi îţi permit să achiţi doar o parte din datorii. Dacă nu faci în continuare excese, poţi să te redresezi măcar din punct de vedere financiar. Nu te mai uiţi înapoi şi apreciezi, cu multă plăcere, noile şanse profesionale!

Leu

Iniţiativele tale sunt primite cu bunăvoinţă de colegi, de şefi, dar nu şi de membrii familiei. Va trebui să cheltuieşti multă energie pentru a convinge pe toată lumea. Încercările nu sunt deloc comode, dar vor aduce bani foarte mulţi pentru familie.

Fecioară

Dacă din punct de vedere financiar şi profesional situaţia este înfloritoare, în domeniul erotic înregistrezi schimbări destul de neplăcute. Rivalităţile şi compromisurile sunt la ordinea zilei, aşa că stresul îţi „demontează” toate intenţiile bune.

Balanţă

Reuşeşti prin răbdare să aplanezi declanşarea unui conflict la serviciu. Cei necăsătoriţi se pot baza în continuare pe ajutorul părinţilor în orice situaţie. Îţi achitaţi la timp datoriile şi scapi de reproşurile familiei ori ale persoanei iubite.

Scorpion

Găseşti soluţii pentru toate problemele cotidiene, numai că nu eşti convins că vei mai fi lăsat de către şefi să le pui în practică. După-amiază, ai necazuri familiale inedite, pe care nu ştii cum să le rezolvi. Seara, ajuţi iar o rudă prin alianţă.

Săgetător

Nu accepţi ofertele ilegale, în primul rând pentru că te consideri un om de onoare. După-amiază, surprinzător, cei care ieri te-au răsfăţat, astăzi te ponegresc. Ţi se oferă prilejul să te împaci cu o persoană pe care o respecţi ca pe un părinte drag.

Capricorn

Pentru că ai reuşit să îi ajuţi şi pe adversari şi să îi scapi din situaţii dificile numai prin propriile forţe, eşti după-amiază răsplătit şi lăudat. Ar fi de dorit mai multă reticenţă. Simţi totuşi, după mult timp, ce înseamnă mulţumirea sufletească.

Vărsător

O parte dintre foştii parteneri îţi devin rivali şi sunt foarte periculoşi deoarece îţi cunosc toate modurile de acţiune. Oricum, scapi, spre mirarea ta, de o povară financiară cu ajutorul rudelor apropiate, care până acum ţi-au pus numai beţe în roate.

Peşti

Îţi pui în practică intrigile şi reuşeşti să îţi compromiţi toţi adversarii (mai bine zis, adversarele), numai că nu te bucuri câtuşi de puţin. Victoria are un gust cam amar. După-amiază, devii foarte irascibil, fără a avea vreun pretext bine precizat.

adevarul.ro