Sâmbătă, 2 noiembrie 2019, ora 09:00, Primăria Chișinău invită cetățenii la o noua acțiune de înverzire a orașului. Măsura prevede sădirea a circa 2500 de arbori și arbuști pe platoul din str. Uzinelor, 205 din sectorul Ciocana (în preajma Centrului municipal de sterilizare a animalelor). Este cel de-al doilea eveniment organizat de municipalitate cu participarea comunității, în cadrul Campaniei Naționale de Înverzire „Un arbore pentru dăinuirea noastră”, transmite evenimentul.md

La acțiunea de plantare vor participa angajați ai Î.M. „Asociația de gospodărire a spațiilor verzi” și ai Direcției generale locativ-comunale și amenajare.

Autoritățile locale vor pune la dispoziție participanților material săditor, hârlețe, găleți și apă.

Doritorii de a participa la acțiune: cetățeni, grupuri, organizații etc., sunt îndemnați să se înregistreze din timp, la nr. telefon: (022) 24-27-25 – anticamera Î.M. „Asociația de gospodărire a spațiilor verzi”.

Intrarea spre locație: de la intersecția str. Uzinelor – str. Industrială, după Terminalul Vamal, pe calea de acces către Centrului municipal de sterilizare a animalelor.