Primarul suspendat al capitalei, Dorin Chirtoacă, tună și fulgeră că oficiul său a fost ocupat de către primarul interimar, Silvia Radu. Într-o postare pe pagina sa de facebook acesta lasă de înțeles că ar putea să se întoarcă la primărie, dar și e arată nemulțumit că noua stăpână a biroului său a mutat cu locul steagurile care erau amplasate acolo.

„În Primărie erau destule birouri libere de viceprimar, trei birouri din totalul de patru. Chiar de ar fi intrat in acelea, oricum mai rămânea unul liber, pe lângă cel al subsemnatului. De ce demonstrativ trebuiau aruncate lucrurile afara? Semnal pentru subalterni, pentru justiție, pentru societate? Preluarea puterii? Bine, dar unde e Legea, Constituția, unde e mandatul din partea cetățenilor?”, a scris Dorin Chirtoacă pe pagina sa de facebook.

Acestuia nu i-a plăcut, de asemenea, că primarul interimar, Silvia Radu, a mutat cu locurile unele steaguri care erau în oficiu.

„Drapelului Chișinăului nu-i stătea bine lângă cele ale Republicii Moldova și Europei, trebuia neapărat tras într-o parte, mai aproape? Sau este simbolic, cum ați tras drapelul de la locul său, așa vreți să trageți și orașul?”, a mai scris Chirtoacă.