Producători și exportatori de fructe, membri ai Asociației Moldova Fruct, participă în perioada 24-27 septembrie la una dintre cele mai mari expoziții din spațiul CSI – WorldFood Moscow. Evenimentul întrunește peste 1,5 mii de companii participante din 65 țări și adună mai mult de 30 mii de vizitatori.

Participarea la acest eveniment este organizată la inițiativa Asociației Producătorilor și Exportatorilor de Fructe Moldova Fruct în parteneriat cu proiectul USAID Agricultura Performantă în Moldova și Agenția de Investiții.

„În anul curent, la standul Moldova Fruct își expun produsele un număr record de companii, 17 la număr, ceea ce denotă un interes sporit al producătorilor de a păstra relațiile pe care le-au stabilit pe parcursul anilor pe această piață, dar și de a extinde relațiile comerciale cu parteneri noi”, afirmă directorul Moldova Fruct, Iurie Fală.

În cadrul expoziției participanții intenționează să stabilească noi contacte cu potențiali cumpărători din întreaga lume, să analizeze cererea și să înțeleagă care sunt tendințele mondiale de pe piața fructelor.

Asociația Producătorilor și Exportatorilor de Fructe din Republica Moldova este o organizație necomercială, nonguvernamentală și apolitică, membrii căreia sunt mai mult de 170 producători de fructe de pe întreg teritoriul țării.