Un reprezentant Promo-Lex se arată deranjat de politicienii care se bucură pentru probabilitatea blocării sau amânării finanțării europene a Republicii Moldova.

“Nu înțeleg cum poți să te bucuri că vor fi blocați banii pentru Republica Moldova?! La fel cum n-am înțeles cum cineva l-a rugat pe Putin să pună embargo la produsele moldoveneşti pentru a câştiga alegerile din 2014 şi FMI să nu semneze acord cu Moldova”, scrie pe facebook reprezentanta Tatiana Pașcovschi.

Potrivit ei, politica e politică, dar la oameni şi la economia statului se gândeşte cineva?! „Oare nu mai există alte mecanisme de a convinge şi şantajul economic e tot ce-a mai rămas?! Oare mai există oameni de stat şi patrioți la Chişinău?! Ori, „să moară capra vecinului” şi „scoate-mi un ochi, că vecinului ai să-i scoți doi” rămân adevăratele valori pe malul Bacului?!Din toate aceste lupte unii vor depune efort să câştige alegerile, dar “cu țara şi oamenii ce-o mai rămas în ea ce facem?!”,  s-a întrebată Pașcovschi, clar deranjată.