vitalia-pavlicencoPreședintele PNL, Vitalia Pavlicenco, a scris pe Facebook că formațiunea pe care o conduce cere scoaterea „dodoniștilor” în afara legii. Potrivit politicienei, PNL a mai cerut o dată acest lucru.

„Noi, PNL, am mai cerut o dată scoaterea dodoniștilor în afara legii. Iar guvernanții filoruși și filorușii din afara Parlamentului și din Parlament se luau de unioniști, învinuindu-i de toate relelele și violențele. Acum s-a văzut cine și ce reprezintă și cine trebuie scos în afara legii? Câștigați pe cale constituțională sau ne mobilizăm și facem presiune să se schimbe legislația electorală, să intre și alții în Parlament, nu numai bandiții, de orice culoare…”, a scris Vitalia Pavlicenco.

Amintim că, aseară, în timpul protestelor violente din preajma cădirii Parlamentului de la Chișinău, oamenii mobilizați de Igor Dodon, Renato Usatîi și Andrei Năstase au rupt o ușă de la intrarea în Legislativ, după ce au forțat-o cu niște bare metalice, pregătite din timp. Potrivit fostului ministru interimar de Interne, Oleg Balan,  au fost răniți cinci civili și opt polițiști.