Noul primar general interimar al Capitalei, Silvia Radu, califică situația din primărie drept dezastruoasă și le cere angajaților să se mobilizeze ca să aducă lucrurile la normal. Ea venit și un mesaj dur – cine nu vrea să muncească – să plece.
„Situația e așa cum o văd cetățenii, situație degringoladă. Sunt probleme legate de organigramă. Cine nu vrea să lucreze, pleacă acasă și lasă locul pentru cei ce vor să lucreze pentru interesele oamenilor. Nu mă interesează ce simpatii politice aveți și nici ce carnete politice aveți în buzunare. Nu este o declarație de război față de voi, ci una de mobilizare”, a declarat Silvia Radu la prima ședință a serviciilor primăriei pe care a condus-o.
Aceasta a mai adăugat că din discuțiile pe care le-a avut săptămâna trecută cu angajații Primăriei, nu a văzut foarte multă deschidere, iată de ce i-a îndemnat la o conlucrare mai eficientă.
„Din partea unora am sesizat și o încercare de a nu furniza complet informațiile solicitate și o lipsă de comunicare. De aceia, consider că este necesar astăzi să tragem o linie roșie. Eu nu voi mai reveni la acest mesaj, nu voi ruga pe nimeni să lucreze. Cine nu vrea să lucreze – să lase locul altei persoane”, a repetat Silvia Radu.
Reamintim că Silvia Radu a devenit primar general interimar după ce Nistor Grozavu, care a ocupat până nu demult acest post, a renunțat la atribuțiile date și a rămas viceprimar, alături de Ruslan Codreanu.